+34 932 989 990
info@fab.cat
Federació d'Autoescoles de Catalunya
Per una Mobilitat Segura i Sostenible
Delegació Territorial de Girona

Delegació Territorial de GironaASSOCIACIÓ D'AUTOESCOLES DE LES COMARQUES DE GIRONA

L’Associació d’Autoescoles de les Comarques de Girona, amb NIF G17046674, té la seva seu social a Girona, a la Gran Via de Jaume I, 60, Esc. A – 8è. – 1a, molt a prop de la Prefectura Provincial de Trànsit i de la seu de la Delegació Territorial de la Generalitat de Catalunya a Girona.

En aquest moments compta amb setanta autoescoles afiliades, amb cent vint-i-un centres oberts a les comarques de Girona, és a dir representa a la pràctica totalitat de les autoescoles que examinen als centres d’examen de Girona, Olot i Ripoll. Com Associació forma part de la Federació d’Autoescoles de Catalunya FAC, i de la Confederación Nacional de Autoescuelas CNAE.

La tasca de l’Associació és la de donar assessorament als associats, representar els seus interessos davant les administracions competents, organitzar i impartir diversos cursos de formació i de reciclatge, organitzar i impartir cursos per a persones amb dificultats comprensives, recollida i lliurament de impresos i material per a les autoescoles associades, participació en campanyes de sensibilització en aspectes de trànsit i seguretat viària i participació en diferents comitès municipals de trànsit i mobilitat de municipis de les comarques de Girona.

En l’aspecte de reciclatge, l’associació organitza des de l’any 1990 diferents cursos de reciclatge per a professors de formació viària, directors d’autoescola i personal administratiu,  havent participat en diferents cursos FORCEM organitzats per la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona FOEG i per la Confederación Nacional de Autoescuelas CNAE.

 

JUNTA DIRECTIVA

  • President: Joan Sala
  • Vicepresident: Ramon Puñet
  • Secretària: Enriqueta Motas
  • Tresorera: Cristina Brugués
  • Vocal i representant Garrotxa: Albert Plana
  • Vocal i representant Ripollès: Jaume Taboada
  • Vocal, comissió vehicles professionals: Gerard Aymerich
  • Vocal, comissió vehicles professionals: Miquel Solé
  • Vocal, responsable cursos: Josep Font Torrent
Comparteix aquest contingut a la teva xarxa social preferida

Sobre la FAC

La Federació d'Autoescoles de Catalunya agrupa més del 90% de centres de formació viària de Catalunya, oferint múltiples serveis i avantatges als seus associats.

Contacte

+34 932 989 990

info@fab.cat

c/ Minería 62-64 Bajos
     08038 Barcelona