+34 932 989 990
info@fab.cat
Federació d'Autoescoles de Catalunya
Per una Mobilitat Segura i Sostenible

DGT: es suspenen temporalment els exàmens teòrics i pràctics COVID19

La Direcció General de Trànsit, en funció de les competències que té atribuïdes ha decidit aquest divendres ampliar les mesures de prevenció en aplicació del 'protocol d'actuació davant de l'exposició al COVID19.


Es suspenen temporalment, fins a nou avís, els exàmens teòrics i pràctics -de totes les categories de vehicles-per a l'obtenció del permís de conducció en totes les Direcció Provincial de Trànsit a partir de dilluns 16 de març. La mesura ja es va adoptar ahir a les direccions de les Comunitats de Madrid, la Rioja i de la província d'Àlaba, de manera que avui no s'estan realitzant exàmens en aquestes regions.

Suspesos també els cursos de sensibilització i recuperació de punts. Les dues mesures s'han pres de comú acord amb el president de la Confederació Nacional d'Autoescoles, (CNAE).

L'atenció presencial als ciutadans en les Direccions provincials i locals de trànsit es realitzarà mantenint serveis essencials, en funció de les necessitats particulars de cadascuna de les direccions. El servei públic al ciutadà se seguirà realitzant a través de l'atenció telefònica i telemàtica, ja que un nombre important de gestions administratives relacionades amb vehicles i conductors es poden realitzar a través de la seu electrònica de l'organisme ia través de col·laboradors tercers, tal com es mostra en el quadre adjunt.

Finalment, s'ha decidit aixecar les restriccions a la circulació de vehicles de transport de mercaderies des del 14 a el 28 de març, prorrogable en funció de l'evolució de la situació, com a mesura per garantir el subministrament de béns essencials i proveïment a les ciutats . La DGT anualment estableix restriccions de circulació a aquest tipus de vehicles per raons de seguretat viària, mobilitat i de fluïdesa durant els caps de setmana i dies d'operacions especials de trànsit.

DGT

Comparteix aquest contingut a la teva xarxa social preferida

Sobre la FAC

La Federació d'Autoescoles de Catalunya agrupa més del 90% de centres de formació viària de Catalunya, oferint múltiples serveis i avantatges als seus associats.

Contacte

+34 932 989 990

info@fab.cat

c/ Minería 62-64 Bajos
     08038 Barcelona