+34 932 989 990
info@fab.cat
Federació d'Autoescoles de Catalunya
Per una Mobilitat Segura i Sostenible

SLOW CITY AMB ESTUDIANTS DE LA UAB

Volem una ciutat per a les persones.

Per això creiem que és important integrar el moviment slow, especialment en els desplaçaments, per millorar la convivència de tots els usuaris de la via pública i aconseguir transformar els “carrers per circular” en “carrers per viure”, tal com proposa l'ONU a nivell mundial.

Des de P(A)T hem creat un concurs a la Universitat Autònoma de Barcelona per implicar alumnes de psicopedagogia, magisteri i educació social en la creació duna campanya pedagògica sobre la necessitat i els beneficis de reduir la velocitat en zones urbanes. A més,  oferim l'oportunitat de la presentació i difusió de la campanya guanyadora.

Però no s'acaba aquí! També tindran l'ocasió de participar en un intercanvi universitari amb la Universitat de Ljubljana (Eslovènia) i presentar-hi també el projecte.Properament us donarem un petit avenç de com estan desenvolupant els seus projectes.

Molta sort a tots i totes!
Comparteix aquest contingut a la teva xarxa social preferida

Sobre la FAC

La Federació d'Autoescoles de Catalunya agrupa més del 90% de centres de formació viària de Catalunya, oferint múltiples serveis i avantatges als seus associats.

Contacte

+34 932 989 990

info@fab.cat

c/ Minería 62-64 Bajos
     08038 Barcelona